EKER WERKS

MULIGHETENES NETTVERK

Eker Werks er et innovasjonshus midt i Oslos knutepunkt Skøyen. En plattform for strategiske allianser, internasjonale samarbeid, innovasjon, utvikling og læring – der erfarne bedrifter møter energisterke start-ups og yter av hverandres kunnskap og erfaringer. Eker, med dype røtter i Fredrikstad, vil nå ha representanter fra alle bedrifter i Eker Werks.

VERKSTEDHALLEN

Hjertet i Eker Werks er verkstedhallen, en tidligere lokomotivfabrikk med dype historiske røtter i norsk industrihistorie.

Hallen tilbyr en unik atmosfære og en annerledes ramme for frokostmøter, work-shops, lanseringer, foredrag etc eller som showroom.

Lokalet er opp til 260 kvm som passer godt til både dag- og kveldsarrangementer.

Pris ved forespørsel.

COWORK MED EKER WERKS

Muligheter skapes ikke i et vakuum, men i samtaler og samarbeid med andre!

Eker Werks er en perfekt ramme for å skape «mulighetenes magi» og passer for start-up’s og scale-up’s som ønsker å utgjøre en forskjell.

Hos oss får du ta del i Ekers kunnskap, erfaring og kontaktnett, på samme måte som vi forventer å lære av deg!

Støtteordningen og prosjektorganiseringen Eker Express vil spille en enda større rolle hvor erfarne bedrifter møter energisterke start-ups.

Click to Play

THE EKER NETWORK

Eker Werks vil utgjøre en dynamisk møtesplass tett knyttet til HQ i Fredrikstad, for både våre ansatte, samarbeidspartnere og ikke minst kunder og oppdragsgivere.

Eker Werks er hjem til Hyke sin kommersielle og tech-avdeling, samt EpiGuard sin kommersielle avdeling og deler av Eker Groups administrasjon.

Hydrolift og Eker Performance vil bruke Eker Werks for lanseringer av nye modeller av merkene Hydrolift, Ducati, Can Am, Sea Doo og Flite.

KONTAKT OSS

Vi ønsker kun å samarbeide med bedrifter som virkelig ønsker å utgjøre en forskjell. Hvis din virksomhet deler våre verdier for innovasjon og samarbeid ta kontakt nedenfor.

Eker Werks
Drammensveien 130
Inngang C19, 0277 Oslo

Scroll to Top